Voorgerecht | |
Pastrami van hert met parmezaan en garnituur | € 17,50 |
Wildpaté met uineconfituur | € 17,50 |
| |
Hoodgerecht | |
Hertenkalf met seizoensgroenten en kroketjes | € 37,50 |
Vol au vent van fazant met seizoensgroenten en kroketjes | € 30,00 |
Mosselen van de Chef | € 33,00 |
| |
What to drink when you’re not drinking |
| |
Mocktails | |
Homemade Ice Tea | € 4,50 |
Moules N°1 | € 9,00 |
Munt /Granaatappel /Ginger ale | |
Seedlip Spice 94 | € 11,00 |
Alcoholvrije "Gin" Tonic met zeste van citrus | |
| |
Cocktails By STRAIGHT UP DRINKS | |
Negroni | € 11,00 |
Campari / Bombay Sapphire Gin / Vermuth Bertsolari | |
| |
Cocktails | |
Poules N°1 | € 13,00 |
Bornos Frizzante / Gin / roze pompelmoes / sinaasappel | |
Spicy Fox Gin | € 14,75 |
(Een creatie van Hotel Jan Brito) | |
| |
| |
Wijn Suggesties | |
| |
Vraag om onze wijnsuggestie | |
| |